IFK Malmös P96-2 hade höjt kvalitén på spelet med några snäpp då man på söndagen mötte Rörsjöstadens IF i P11 Malmö grupp C. Och "di gule", som jagar en topplacering i serien, vann klart med 6-3 (2-1).

Omar Hidel, assisterande tränare för IFK Malmös P96:

Det var en godkänd match. Vi hittade våra positioner betydligt bättre än vad vi har gjort på sistone, men fortfarande så var det en hel del brister i kommunikationen som gjorde att vi släppte in några enkla mål.

Spelarna måste helt enkelt lära sig att de måste snacka mer. Få klarade av att göra detta i tillräcklig omfattning så därför blev det stundtals lite väl mycket missförstånd och siffrorna stannade vid 6-3.

IFK Malmö 2 – Rörsjöstadens IF 6-3 (2-1)

Arena: Malmö IP, grus
Domare: Mustafa Naffah, Malmö
Mål: Tarek Bekhar 3, Bassam Ahmad 2, Valon Krasniqi (IFK)
Varningar:

IFK MALMÖ (3-3)

Jones El Jabali

Edmond Hani
Zakaria Myzar
Mohamed Abduabdalla

Jeton Krasniqi
Tarek Bekhar
Bassam Ahmad

Avbytare

Benhur Menghis
Khaled Abdul Rahim
Mansoor Atay
Valon Krasniqi