P94 besegrade Lunds SK

IFK Malmös P94 tog på söndagen sin fjärde raka seger i P14 Sydvästra grupp A genom att besegra Lunds SK med 2-1 (2-1). Värt att anmärka: samliga mål kom innan det ens hade gått tio minuter av matchen.

OBS! Utförligare matchreferat hittar ni på http://www.laget.se/ifkmalmop94

Mats Linde, lagledare för IFK Malmös P94:

Det såg lätt ut i början då de inte alls var på tårna och vi kunde göra två enkla mål på målvaktstavlor. Sedan gjorde de faktiskt också ett reduceringsmål, men därefter kändes det i princip som att matchen dog.

Faktum är att det var en märklig match som aldrig fick någon riktig karaktär. Lunds SK hade inget eget spel och valde att skicka upp bollarna till de långa killarna på topp som de hade tänkt skulle ta sig förbi oss.

Och domaren gjorde ju inte heller saken bättre genom att inte vara konsekvent i sina bedömningar. Detta ledde bland annat till at Mustafa Alaibi blev utvisad i den 50:e minuten och tio minuter senare fick även Hassan Samiei lämna planen.

Så det blev i stort bara till att kämpa under matchens samtliga 60 minuter och därför var det oerhört glädjande att vi klarade av ro i hamn vår fjärde raka trepoängare.

Lunds SK – IFK Malmö 1-2 (1-2)

Arena: Smörlyckans IP
Domare: Jan Friberg, Lund
Mål: 0-1 (2) Kevin Weclewicz, 0-2 (5) Hassan Samiei, 1-2 (10) N.N
Varningar: Mustafa Alaibi 2 (IFK)
Utvisningar: Hassan Samiei, Mustafa Alaibi (IFK)

IFK MALMÖ (4-4-2)

Mikael Szurpita

Hassan Samiei
Wisam Elhabet
Vladimir Cvjetkovic
Jones Ahmad

Blend Faniq
Mustafa Alaibi
Dino Heldic
Kevin Weclewicz

Ljeutrim Peci
Youssef Fakhro

Avbytare

Amko Alic
Emil Linde
Leonardo Södergren
Semir Sacirovic