6-0 för P95 mot Västra Ingelstad

Endast tjugo minuter efter slutsignalen mot Vellinge IF spelade IFK Malmös P95 lördagens andra match. Det var dock inget som hindrade "di gule", där många spelare fick dubblera, från att spela ut Västra Ingelstad IS och vinna med hela 6-0 (3-0).

Thomas Green, tränare för IFK Malmös P95:

Många spelare hade redan spelat match på den regnblöta och leriga planen, men det märktes inte. Vi tog direkt tag i spelet och gjorde mål redan i den andra minuten. Sedan fortsatte spelet mot ett mål och 33-1 i avslut ger en god indikation av hur det såg ut.

Vi visade prov på idérikedom. När de backade in i egen box tog vi skott utifrån och returer, och när de pressade på slog vi bollar på djupet eller kom runt på kanten. Killarna spelade som ett lag under hela matchen och det finns mycket gott i detta gäng.

IFK Malmö – Västra Ingelstad IS 6-0 (3-0)

Arena: Malmö IP, grus
Domare: Sharif Hakimi, Malmö
Mål: 1-0 (2) Christian Addo, 2-0 (11) Självmål, 3-0 (19) Valentino Sztojko, 4-0 (43) Valentino Sztojko, 5-0 (44) Amunda Diasso, 6-0 (60) Dino Mesic
Varningar:

IFK MALMÖ (4-3-3)

Nils Löfberg

Adil Hakimi
Alexandar Trifkovic
Shadi Romi
Blerim Bytyqi

Christian Addo
Nermin Krupic
Benjamin Blomberg

Dino Mesic
Marko Krsmanovic
Filip Koffi

Avbytare

Alaa Ahmed
Amunda Diasso
Edwin Adolfsson
Isak Listring
Oscar Hansson
Valentino Sztojko