P95 besegrade Vellinge

Så sent som i onsdags fungerade ingenting för IFK Malmös P95. Det var därför viktigt för "di gule" att man hittade tillbaka till sitt spel och kunde besegra Vellinge IF med klara 4-0 (2-0) i den första av lördagens två träningsmatcher.

Thomas Green, tränare för IFK Malmös P95:

Vi dominerade samtliga 60 minuter och det faktum att de hade ett enda skott utifrån på hela matchen som sedan inte ens träffade vårt mål säger en hel del om matchbilden. Statistiken motsäger inte heller detta, hela 17-1 i avslut.

Idag spelade vi som ett lag och vi gjorde det tusan så snyggt också. Läckra kombinationer i anfallsvåg efter anfallsvåg. Skönt att vi börjar hitta vårt offensiva spel samtidigt som vi höll nollan och det redan efter tre träningsmatcher.

IFK Malmö – Vellinge IF 4-0 (2-0)

Arena: Malmö IP, grus
Domare: Sharif Hakimi, Malmö
Mål: 1-0 (18) Alaa Ahmed, 2-0 (29) Benjamin Blomberg, 3-0 (44) Marko Krsmanovic, 4-0 (60) Shadi Romi (straff)
Varningar:

IFK MALMÖ (4-3-3)

Nils Löfberg

Dardan Behrami
Edwin Adolfsson
Shadi Romi
Christian Addo

Lukas Dahlström
Nermin Krupic
Adam Nordkvist

Oscar Hansson
Isak Listring
Alaa Ahmed

Avbytare

Dino Mesic
Benjamin Blomberg
Filip Koffi
Marko Krsmanovic