Inför U-laget – Åkarps IF

Det är nästan en månad sedan IFK Malmös U-lag senast spelade en match. Trots det anser tränaren Alvaro Ripoll att laget kommer väl förberett till den första omgången i junior-DM där "di gule" på fredagen möter Åkarps IF.

Matchen, som spelas på Heleneholms IP:s konstgräsplan, har avspark klockan 18:45.

Startelvan (4-5-1): Johan Elvström – Abbas Abbas, Kristoffer Bertolino, Toni Parlov, George Safi – Tobias Rosenlind, Mohammad Ibrahim, Edis Djugumovic, Erol Ali, Demokrat Maxhuni – Ismail Güven. Avbytare: Ahmed Mohamed, Alden Smajlovic, Omar Aouida, Walid Shams, Driton Ademi (målvakt).

Alvaro Ripoll, tränare för IFK Malmös U-lag: Under den senaste månaden har vi jobbat hårt med olika saker. Det som är allra mest glädjande är att vår fysiska status är alldeles utmärkt och att vi därför kommer väl förberedda till dagens match.

Gruppen känns också både harmonisk och målmedveten. De är med på att det är bara segrar som räknas, allt annat är att betrakta som ett misslyckande och att vi därför kan se fram emot en förhoppningsvis framgångsrik säsong.