Inför Hyllie IK ? IFK Malmö

Tolv U-lagsspelare och endast tre från A-laget. Det är en ung trupp som IFK Malmö, under ledning av U-lagstränaren Alvaro Ripoll, kommer med till torsdagens MM-match mot division 5-klubben Hyllie IK.

Matchen, som har avspark klockan 17:30, spelas på Rosengårds Södra IP:s konstgräs.

Truppen: Magnus Ringdahl, Johan Elvström – Martin Sosa, Mohammad Ibrahim, Toni Parlov, Kristoffer Bertolino, Daniel Weclewicz, Tobias Rosenlind, Erol Ali, Ali Burrniku, Dzevad Nezirevic, Demokrat Maxhuni, Ismail Güven, Walid Shams, Mateo Mandic.

Aktuellt: Först sjuk och sedan en stukad fot. Målvakten Magnus Ringdahl har inte alls fått en bra start på 2008 och på torsdagen är han uttagen i en matchtrupp för första gången den här säsongen.

Magnus Ringdahl, Kristoffer Bertolino och Dzevad Nezirevic är dock de enda spelarna ur A-truppen som kommer till spel mot Hyllie IK. Övriga tolv spelare tillhör U-laget och därmed blir det också deras tränare, Alvaro Ripoll, som kommer att matcha laget.

Alvaro Ripoll, tränare för IFK Malmös U-lag: Det är klart att det är ett tufft motstånd för vår del. Jag har dock gjort allt för att vi ska komma fysiskt förberedda och jag känner därför trygghet inför prestationen.

Vi går självklart ut för att vinna matchen, men vi ska heller inte glömma att vi möter ett lag från femman som vi åkte ut mot ifjol. Det är därför absolut inget favoritskap på oss och det är bra då vi ska försöka att ändra på historien imorgon.