6-2 var i underkant för P97

Det var spel mot ett mål för IFK Malmös P97 i lördagens träningsmatch där Lilla Torg FF besegrades med hela 6-2 (3-1). Ett resultat som ändå var klart i underkant då "gulingarna" hade mängder av chanser till ytterligare nätkänning.

Pierre Marante Ferreira, tränare för IFK Malmös P97:

Det var en regning dag och således inte alls något bra fotbollsväder. Grusplanen ute på Mariedals var också dålig då den hade blivit lerig av allt regnandet, men trots detta var det 13 gula spelare som var ordentligt spelsugna.

Vi körde över Lilla Torg helt och hållet. Under hela första halvlek var vi bara på deras planhalva och de fick bara över bollen när dem rensade. Vi tog ledningen välförtjänt, passningsspelet om igång, fast den dåliga planen satte stopp för det emellanåt.

Allt som allt gjorde vi sex mål, men vi missade också otroligt många chanser och därför blir det med all säkerhet avslutsträning i veckan som kommer.

Lilla Torg FF – IFK Malmö 2-6 (1-3)

Arena: Mariedals IP, grus
Mål: 0-1 (1) Otto Sztojka, 0-2 (8) Miquel Mollinedo, 1-2 (10) N.N, 1-3 (15) Miquel Mollinedo, 1-4 (20) Miquel Mollinedo, 1-5 (25) Miquel Mollinedo, 2-5 (26) N.N, 2-6 (30) Otto Sztojka
Varningar:

IFK MALMÖ (3-3)

Farid Razwan

Anas Hamidan
Miguel Mollinedo
Bruno Fresia

Kevin Hoxhaj
Misi Szeregnyi
Otto Sztojka

Avbytare

Gabriel Mollinedo
Josef Alhamdani
Khaled Abdul Rahim
Mahmoud Tamim
Marko Vujevic
Michel Dahlström Molnar