P92 har satt sig i respekt

Med tre veckor kvar till seriestarten har IFK Malmös P92 definitivt satt sig i respekt hos konkurrenterna i pojkallsvenskan. Mindre än ett dygn efter segern mot Lunds BK blev det nämligen samma siffror, 3-2, mot Trelleborgs FF.

Seki Milutinovic, tränare för IFK Malmös P92:

Ett par återbud gjorde att vi i stort sett tvingades ställa upp med samma lag som i matchen mot Lunds BK. De enda spelarna som hade tillkommit var målvakten Kristian Korlevski och Emanuel Frimpong.

Den första halvleken var också seg ifrån vår sida. Matchen mot Lunds BK satt kvar i benen, samtidigt som det märktes att vi var ovana vid att spela på grus och Trelleborgs FF kunde gå till halvtidsvila med 2-1.

Under den andra halvleken spelade vi däremot helt okej. De hade bara något ströanfall och vi kunde kontrollera tillställningen fullständigt. Vi hade ett stort bollinnehav och borde nog ha gjort minst tre mål till.

Det var skönt att vi kunde vinna de här två matcherna för då slipper vi ha alltför mycket respekt för de andra lagen. Särskilt starkt var det att kunna vända ett 0-2-underläge till seger med 3-2 då jag inte ens var på plats.

Trelleborgs FF – IFK Malmö 2-3 (2-1)

Arena: Vångavallen, grus
Mål: 1-0 (24) N.N, 2-0 (26) N.N, 2-1 (34) Anto Vujica, 2-2 (44) Emanuel Frimpong, 2-3 (76) Anto Vujica
Varningar: Robert Pal (IFK)

IFK MALMÖ (4-4-2)

Kristian Korlevski

Mattias Olsson
Dennis Zivkovic
Patrick Nilsson
Robert Pal

Ervin Demjaha
Milos Nikolic
Aleksandar Milutinovic
Ammar Al-Khalisi

Anto Vujica
Roy Nickling

Avbytare

Emanuel Frimpong (Aleksandar Milutinovic 26)
Omar Al-Hijazi (Dennis Zivkovic 28)
Andreas Omidfar Kiriazidis (Roy Nickling 41)