Med tre veckor kvar till seriestarten har IFK Malmös P92 definitivt satt sig i respekt hos konkurrenterna i pojkallsvenskan. Mindre Àn ett dygn efter segern mot Lunds BK blev det nÀmligen samma siffror, 3-2, mot Trelleborgs FF.

Seki Milutinovic, trÀnare för IFK Malmös P92:

Ett par Äterbud gjorde att vi i stort sett tvingades stÀlla upp med samma lag som i matchen mot Lunds BK. De enda spelarna som hade tillkommit var mÄlvakten Kristian Korlevski och Emanuel Frimpong.

Den första halvleken var ocksÄ seg ifrÄn vÄr sida. Matchen mot Lunds BK satt kvar i benen, samtidigt som det mÀrktes att vi var ovana vid att spela pÄ grus och Trelleborgs FF kunde gÄ till halvtidsvila med 2-1.

Under den andra halvleken spelade vi dÀremot helt okej. De hade bara nÄgot ströanfall och vi kunde kontrollera tillstÀllningen fullstÀndigt. Vi hade ett stort bollinnehav och borde nog ha gjort minst tre mÄl till.

Det var skönt att vi kunde vinna de hÀr tvÄ matcherna för dÄ slipper vi ha alltför mycket respekt för de andra lagen. SÀrskilt starkt var det att kunna vÀnda ett 0-2-underlÀge till seger med 3-2 dÄ jag inte ens var pÄ plats.

Trelleborgs FF – IFK Malmö 2-3 (2-1)

Arena: VĂ„ngavallen, grus
MĂ„l: 1-0 (24) N.N, 2-0 (26) N.N, 2-1 (34) Anto Vujica, 2-2 (44) Emanuel Frimpong, 2-3 (76) Anto Vujica
Varningar: Robert Pal (IFK)

IFK MALMÖ (4-4-2)

Kristian Korlevski

Mattias Olsson
Dennis Zivkovic
Patrick Nilsson
Robert Pal

Ervin Demjaha
Milos Nikolic
Aleksandar Milutinovic
Ammar Al-Khalisi

Anto Vujica
Roy Nickling

Avbytare

Emanuel Frimpong (Aleksandar Milutinovic 26)
Omar Al-Hijazi (Dennis Zivkovic 28)
Andreas Omidfar Kiriazidis (Roy Nickling 41)