Tre gånger 1-1 för P96

Två träningsmatcher i rad har slutat oavgjort, 1-1, för IFK Malmös P96. Och tro det eller ej, men samma resultat blev det faktiskt även på söndagen då "di gule" spelade mot Landskrona BoIS.

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96:

Under den första kvarten hade Landskrona BoIS hela spelet. De skapade mängder av målchanser och hade det inte varit för ett suveränt försvarsspel av samtliga spelare hade vi åkt på mer än ett baklängesmål.

Efter den tråkiga inledningen på matchen tog vi verkligen tag i spelet och kvitterade rättvist genom Bassam Ahmad då det hade gått 20 minuter. Vi gjorde även 2-1, men det målet blev korrekt avblåst för offside.

Starten på den andra halvleken var ganska lik den första. Landskrona började således återigen bäst utan att komma igenom vårt försvar och när vi hade vaknat var vi faktiskt närmast ett segermål. Vi gjorde också ett korrekt 2-1-mål som domaren tyckte var offside.

Jag tycker det fortsätter att se bra ut. Det här var tredje gången i rad som det blev 1-1 mot ett bra lag och det ger ett gott betyg åt vår defensiv. Däremot finns det en hel del att jobba med i det offensiva spelet.

IFK Malmö – Landskrona BoIS 1-1 (1-1)

Arena: Malmö IP, grus
Domare: Selman Yalcin, Malmö
Mål: 0-1 (12) N.N, 1-1 (20) Bassam Ahmad
Varningar: Tarek Bekar (IFK)

IFK MALMÖ (4-4-2)

Jones El Jabali

Emir Rahman
Mostafa Omar
Agon Ajeti
Edmond Hani

Osama Kassem
Tarek Bekar
Abdul Fathi
Bassam Ahmad

Yusuf Semovski
Zakaria Awad

Avbytare

Benhur Menghis
Blend Karim
Mansoor Ataei
Mohamed Abduabdalla
Saber Azizi