Nära, nära poäng var det återigen för IFK Malmös P92 som på lördagen tvingades inkassera sin femte raka förlust i pojkallsvenskan, 3-4 (1-1), borta mot Trelleborgs FF.

Seki Milutinovic, tränare för IFK Malmös P92:

Det som är positivt är att vi visade att vi kan spela bra fotboll, men tyvärr var vi återigen alldeles för tafatta vid fasta situationer och hade inte heller flytet som man behöver ha för att kunna ta poäng i sådana här jämna matcher.

Spelet blir bättre för varje match och vi gör mål igen. Däremot är vi inte med vid nickdueller och släpper in alldeles för många, samt enkla mål. Det är sådana mål som inte får förekomma, till exempel att bollen tar på axeln och går in i mål, medan vi verkligen får slita för att få in bollen.

Matchen spelades 2×40 minuter.

Startelvan (4-3-3): Kristian Korlevski – Patrick Jovcevski Nilsson, Dennis Zivkovic, Aleksandar Milutinovic, Andreas Omidfar Kiriazidis – David Jovcevski Nilsson, Milos Nikolic, Emmanuel Frimpong – Ervin Demjaha, Omar Al-Hijazi, Anto Vujica. Avbytare: Ammar Al-Khalisi (Milos Nikolic 4), Roy Nickling (Anto Vujica 41), Mattias Olsson (Patrick Jovcevski Nilsson 61), Amar Drljevic (Omar Al-Hijazi 63), Nerin Setic (målvakt).