En enda poäng och förmodligen sistaplats i P13 Sydvästra grupp B. Det har helt enkelt varit lite för tufft för IFK Malmös P96 att spela mot ett år äldre spelare och även i den avslutande matchen mot Veberöds AIF blev det förlust, 0-5 (0-4).

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96:

Under den första kvarten spelade vi inte fotboll överhuvudtaget, men försvarade oss däremot på ett mycket bra sätt. Efter det tappade vi dock koncentrationen fullständigt och när halvleken var över låg vi under med 0-4.

För att få till en bättring tog vi ett snack under pausen och kom sedan ut som ett helt annat lag i den andra halvleken. Bollen gick hela tiden på ett till två tillslag och vi hade en del målchanser som vi dock tyvärr inte klarade av att sätta.

Matchen spelades 2×30 minuter.

Startelvan (4-4-2): Jones El Jebali – Ahmed Fakhro, Mostafa Omar, Agon Ajeti, Emir Rahman – Osama Kassem, Saber Azizi, Besfort Xhafolli, Anton Phan – Drin Ajeti, Filip Koffi. Avbytare: Afzal Sangin, Benhur Menghis, Blend Karim, Valon Krasnici.

Matchens lirare: Ahmed Fakhro.