IFK Malmös P96 har fått en hyfsad start på höstsäsongen i P13 Sydvästra grupp C med två segrar och två förluster som facit. På söndagen blir det dock verkligen till att bekänna färg för ”di gule” som möter serieledande IFK Ystad.

Matchen, som har avspark klockan 10:00, spelas på Malmö Stadion plan 10.

Startelvan (4-1-4-1): Bilal Amin Lagoun – Edmond Hani, Zakaria Awad, Agon Ajeti, Emir Rahman – Mostafa Omar – Drin Ajeti, Saber Azizi, Besfort Xhafolli, Bassam Ahmad – Yusuf Semovski. Avbytare: Adonik Zeqiri, Benhur Menghis, Blend Karim, Mansoor Ataei, Osama Kassem.

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96: Det ska bli riktigt roligt att få möta serieledande IFK Ystad som hittills har vunnit fyra av sina matcher och förlorat en, medan vi har spelat en match mindre med två vinster och två förluster som resultat.

Sist så blev det tyvärr förlust mot Lilla Torg FF med 4-5 i en match där vi stundtals spelade en bra fotboll och ett oavgjort resultat hade inte alls varit orättvist. Men det är inget att deppa för nu och vi siktar på att göra en minst lika bra match på söndag.


Vi ser verkligen fram emot den här matchen. Konkurrensen om de 16 platserna är hård och det är tufft att ta ut laget varje vecka, men vi har valt dem som vi tycker har gjort lite bättre från sig än de som får vila. Till exempel står Tarek Bekar över och då får Mostafa Omar vikariera som lagkapten.
 
Det ska bli roligt att få se vår nye spelare ifrån Malmö Anadolu BI, yttermittfältaren/anfallaren Adonik Zeqiri, debutera imorgon. Adonik har gjort bra träningar och ska nu verkligen få chansen att visa vad han går för. Osama Kassem är också tillbaka från semestern och börjar på bänken.