IFK Malmös P92 klarade inte av att ta poäng i någon av de 18 matcherna i pojkallsvenskan. Ett riktigt ungt "di gule", med fyra spelare födda 1995 i uppställningen, fick nämligen stryk även i den sista matchen mot Helsingborgs IF som slutade 0-9 (0-2).

Marco Whittle, tränare för IFK Malmös P92:

Om matchen finns det inte så mycket att säga. Vi mötte ett väldigt bra HIF, men jag tycker ändå att vi löste uppgiften väldigt bra till en början då vi höll ihop laget bra och minimerade våra misstag. Det gjorde det svårt för HIF att spela ordentlig fotboll, men när väl första riktiga misstaget kom blev det mål.

Efter det misstaget så var det lite enklare att spela fotboll för HIF. Men förutom att det rann iväg lite så är jag nöjd med ett par spelare och framförallt vill jag ett rikta ett tack till P95:s ledare som lät oss låna fyra spelare. Dessa fyra, som samtliga fick hoppa in, har en stor framtid inom fotbollen och hoppas bara att det blir i den gula tröjan.

Från och med idag så har jag gjort mitt inom IFK Malmö. Jag vill passa på att tacka alla spelare och de föräldrar som stöttat sina söner trots de tunga motgångarna som dessa killar har haft. Dessa spelare önskas lycka till i framtiden och inom fotbollen vare sig det blir i IFK eller i någon annan förening.

Dessutom vill jag tacka några ledare (framförallt U-lagets) och andra som man har stött på inom IFK Malmö (framförallt Andreas Matiasson). Jag hoppas verkligen att IFK växer som förening på alla fronter till den nivån som man förtjänar att vara, som Malmös andra stora lag.

Matchen spelades 2×40 minuter.

Startelvan (4-3-2-1): Nerin Setic – Kevin Lay, Aleksandar Milutinovic, Emmanuel Frimpong, Maximilian Gajda – Mattias Olsson, Ervin Demjaha, Roy Nickling – Amar Drljevic, Andreas Omidfar Kiriazidis – Anton Vujica. Avbytare: Stefan Vagic (Emmanuel Frimpong 30), Dino Mesic (Amar Drljevic 62), Safet Besic (Andreas Omidfar Kiriazidis 67), Dardan Behrami (Ervin Demjaha 72).