IFK Malmös P96 hade inte mycket att sätta emot tabelltvåan Kvarnby IK i lördagens match i P13 Sydvästra grupp C. "Gulingarna" stod för ett riktigt bottennapp och förlorade matchen med utklassningssiffrorna 0-8 (0-4).

Lars Lundberg, assisterande tränare för IFK Malmös P96:

Spelarna måste ha hjärtat med sig in på planen för att ha något att sätta emot ett år äldre spelare. Det hade de verkligen förra helgen då vi stod upp bra mot serieledande IFK Ystad, men den här matchen mot Kvarnby IK var tyvärr inte något annat än ett riktigt bottennapp.

Matchen spelades 2×30 minuter.

Startelvan (4-5-1): Bilal Amin Lagoun – Osama Kassem, Agon Ajeti, Mostafa Omar, Emir Rahman – Drin Ajeti, Bassam Ahmad, Besfort Xhafolli, Saber Azizi, Thomas Kalam – Zakaria Awad. Avbytare: Afzal Sangin, Mansoor Ataei, Miriton Gashi, Valon Krasnici, Yusuf Semovski.

Matchens lirare: Agon Ajeti.