På lördagen spelar IFK Malmös P95 sin sista amtch i P13 Sydvästra grupp A när man gästar Höllvikens GIF/BK Näset 2.

Laget är i det närmaste skadefritt och den enda skillnaden mot den senaste matchen när "di gule" utklassade Klågerups GIF med hela 8-1 (5-1) är att Samim Saadat återfinns i den nominerade 16-mannatruppen.

Under veckan har "gulingarna" arbetat hårt och kommit ytterligare ett steg i sin utveckling gällande spelförståelse och snabbare passnngsspel.

Robert Sörensson, tränare:

– Jag hoppas killarna kan etablera det fantastiska spel de hade mot Klågerup och man ser på dem att de har utvecklat sin spelförståelse. Imorgon vill jag se samma inställning som mot Klågerup. Det är det spelet alla killarna har i sig.

Övrigt att notera: matchen har avspark klockan 12.00 (samling Malmö Stadion 10.00).

Truppen: Nils Löfberg – Alaa Ahmed, Adam Nordkvist, Christian Addo, Dardan Behrami, Dino Mesic, Edwin Adolfsson, Joy Hossain, Lukas Dahlström, Nigel Jackman, Oscar Hansson, Patchicco Diallo, Safet Besic, Samim Saadat, Shadi Romi, Stefan Vagic.