Rent resultatmässigt blev det en tråkig avslutning i juniorserien division 1 för femman IFK Malmö. "Di gule" bjöd på alldeles för många individuella misstag och förlorade lördagens match mot Veberöds AIF med hela 0-5 (0-2).

Pierre Marante Ferreira, assisterande tränare för IFK Malmös U-lag:

Det är klart att vi inte kan vara nöjda med resultatet. Däremot fick vi ut vad vi ville inför nästa match mot Högaborg. Vi åkte nämligen till Veberöd för att kolla hur vårt försvarsspel satt och blev varse om vad vi behöver slipa på inför onsdagens match.

Två individuella misstag vid både 0-1 och 0-2 gjorde att vi bytte lite grann av vår strategi inför den andra halvleken. Vi försökte ändra om i spelsystemet, men det gick inte riktigt som vi hade tänkt oss och släppte in ytterligare tre mål innan matchen var över.

Startelvan (4-2-3-1): Johan Elvström – Mario Djordjevic, Roland Levay, Toni Parlov, Ervin Demjaha – Mattias Olsson, Aleksandar Milutinovic – Ammar Al-Khalisi, Milos Nikolic, Andreas Omidfar Kiriazidis – Omar Al-Hijazi. Avbytare: Amar Drljevic (Ammar Al-Khalisi 46), Daniel Weclewicz (Toni Parlov 46), Erol Ali (Mattias Olsson 46), Kevin Lay (Ervin Demjaha 46), Roy Nickling (Andreas Omidfar Kiriazidis 46).