Seriestarten är bara en dryg månad bort för IFK Malmös P96. Trots det väljer "gulingarna" att fortsätta gå runt på den breda truppen och byter därför ut en hel del spelare inför lördagens träningsmatch hemma mot Lunds SK.
 
Matchen, som har avspark klockan 11:00, spelas på Malmö Stadion plan 10.

Truppen: Jones El Jebali – Adonik Zeqiri, Agon Ajeti, Ali Alkhafadji, Bassam Ahmad, Benhur Menghis, Blend Karim, Drin Ajeti, Edmond Hani, Emir Rahman, Mohamed Abduabdalla, Muhammad Jammal, Osama Kassem, Saber Azizi, Yusuf Semovski, Zakaria Awad

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96: Det är alltid trevligt att spela match, och om vi så kunde hade vi spelat match varje dag. Sist vi mötte Lunds SK vann vi stort, men det gör bara det hela svårare eftersom de kommer att vara riktigt revanschsugna imorgon.

Vi måste göra en lika bra match som vi gjorde Kvarnby IK, fast den här gången är det vi som ska avgå med segern. Det är bara att hoppas allt fungerar i den här matchen, där vi har valt att byta ut en hel del spelare då truppen är bred och tanken är att alla ska få spela.