Mindre än ett dygn efter matchen mot Malmö FF:s P97, och efter lite socialt umgänge tillsammans på lördagskvällen, spelar IFK Malmös P96 på söndagen helgens andra träningsmatch där IFK Klagshamn står för motståndet.

Matchen, som har avspark klockan 09:30, spelas på Malmö Stadion plan 10.

Truppen: Jones El Jebali – Abdul Fathi, Adonik Zeqiri, Agon Ajeti, Ahmed Fakhro, Ali Alkhafadji, Bassam Ahmad, Benhur Menghis, Besfort Xhafolli, Blend Karim, Drin Ajeti, Khaled Abdul Rahim, Miriton Gashi, Mohamed Abduabdalla, Mostafa Omar, Osama Kassem, Zakaria Awad.

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96: Det här är redan vår tolfte match för året. Vi har på de elva matcherna som vi har spelat, nio segrar och endast två förluster, därför kan jag inte vara annat än nöjd hittills och det är bara att hoppas att vi kan fortsätta på den inslagna vägen i morgondagens match.

Den senaste tiden har det som sagt varit mycket matcher och det var lite av den anledningen som vi bestämde oss för att träffas på lördagskvällen, kolla på fotboll, käka lite pizza och dricka läsk tillsammans. Om inte annat var det i varje fall ett bra sätt att stärka lagkänslan.