En vecka efter premiären är det dags för IFK Malmös P96-1:s andra match i P13 Sydvästra grupp B. Och efter att gjort en slät figur, med 1-2-förlust, i premiären är det ett revanschsuget "di gule" som på söndagen spelar hemma mot IF Limhamn Bunkeflo 2007.

Matchen, som har avspark klockan 09:45, spelas på Malmö Stadion plan 10.

Truppen:  Ahmad Riad Abas – Adonik Zeqiri, Agon Ajeti, Amit Veliu, Bassam Ahmad, Besfort Xhafolli, Edmond Hani, Emir Rahman, Miriton Gashi, Muhammad Jammal, Osama Kassem, Saber Azizi, Tarek Bekar, Yousef El Beyrouti, Yusuf Semovski, Zakaria Awad,

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96:
Det är bara att hoppas att vi kan göra en bättre match än vad vi gjorde i premiären mot IF Lödde. Vi måste spela en betydligt enklare fotboll, komma runt på kanterna och skapa heta målchanser om det ska kunna bli några mål.

Om vi ska kunna göra bra ifrån oss måste hela laget absolut vara på topp, annars kommer det förmodligen inte alls att gå bra.

Jag litar dock på mina killar och förväntar mig att vi gör en utmärkt match där vi verkligen kämpar som ett lag och gör det jobbet som krävs för en vinst. Vi vet att det blir en svår match, men håller vi oss till vårt spel med en snabb och teknisk fotboll bör chansen till seger vara god.