IFK Malmös P96-1 förlorade lördagens bortamatch i P14 Skåne grupp A mot Helsingborgs IF med 0-3 (0-1).

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96-1:

Vi hade sagt till varandra att vi inte skulle pressa dem eftersom det att är ett bra lag och att vi skulle försöka komma på kontringar. Det fungerade inte riktigt som vi hade tänkt oss och i den 25:e minuten gjorde de 1-0. 

Sedan i andra halvlek så försökte vi trycka på, men det ville sig inte och Helsingborg kunde göra både 2-0 och 3-0 också. 

Jag tycker att vi svarade för en bra kämparinsats men vi måste kunna också behärska oss på plan. Helsingborg var det bättre laget och det rådde ingen tvekan om att de verkligen förtjänade den här vinsten. 

Matchen spelades 2×30 minuter.

Startelvan (4-3-3): Ismail Islamoski (lk) – Miriton Gashi, Zakaria Awad, Mostafa Omar, Osama Kassem – Saber Azizi, Tarek Bekar, Amit Veliu – Bassam Ahmad, Yusuf Semovski, Belmin Karic. Avbytare: Adonik Zeqiri, Afzal Sangin, Mahmoud Alaouie.

Matchens lirare: Ismail Islamoski.