IFK Malmös P99 tog sin andra raka seger P13 Sydvästra grupp E då man på lördagen besegrade Svedala IF 2 med 3-2 (2-0).

Mario Dinoni, tränare för IFK Malmös P99:

Det var en match där vi spelade bra från start och sedan gjorde det under hela matchen. Jag gjorde ett par ändringar på mittfältet under matchens gång, men det var ingenting större eller överhuvudtaget anmärkningsvärt. 

De tre F99-spelarna krigade, slet på bra och kände blodsmak i munnen. Särskilt My Nilsson som välte omkull killarna och skapade en del farliga chanser. Elin Persson, som är liten, slutade aldrig att springa och Siri Bergström kom med många fina instick från sin högerkant.

Av de egna spelarna gjorde Omar El-Ali många fina räddningar, samtidigt som Emanuel Behi Åkesson och Antonio Dinoni var stabila som mittlås.

Matchen spelades 2×30 minuter.

Assist: 2-3 My Nilsson.

Startelvan (4-4-2): Omar El-Ali – Yunis Al-Imam, Antonio Dinoni (lk), Emanuel Behi Åkesson, Alen Durakovic – Siri Bergström, Elin Persson, Iras Feras Alyaz, Mohammad Elsari – My Nilsson, Marco Norrman. Avbytare: Ifteker Hossain, Mohamad Youneess.

Matchdräkt:
 Vita tröjor/vita byxor/vita strumpor.
Målvaktens dräkt: Limegrön tröja/svarta byxor/svarta strumpor.

Matchens lirare: My Nilsson.