Inför IFK Malmö – IFK Trelleborg

IFK Malmö går på onsdagen in i distriktsmästerskapets andra omgång med match hemma mot division 3-klubben IFK Trelleborg.

Vi ser fram verkligen emot mötet med våra kamrater från Trelleborg. Det ska bli roligt med match mot en bra motståndare inne på stora Malmö Stadion.

Självklart går vi för att vinna och att därmed gå vidare i DM. Däremot har vi inte satt upp något direkt resultatmål för DM-spelet som sådant. 

Det kommer att bli ett starkt lag, men vi kommer att mixtra en del i uppställningen både med spelare och uppställning i sig, dock inte i spelsättet. Vi vill kunna föra matchen med och utan boll, samt visa en bra attityd i vårt spel och rätt inställning. 

Truppen: 1. Ali Al Kefagy, 32. Aleksandar Cvetkovski – 3. Ahmedin Sudic, 4. Mario Djordjevic, 6. Quan Pham, 8. Walid Shams, 9 Armend Xhemajli, 10. Andreas Åkerlund, 12. Lucas Horntvedt, 13. Johan Palmström. 15. Patrik Larsson (lk), 16. Omar Rincon Buritica, 19. Christoffer Nilsson, 20. Christoffer Nordgaard,  21. Dejan Blagojevic, 22. Tobias Rosenlind.

FOTNOT.
Truppen har samling klockan 17.00 på Malmö Stadion.