Välkommen till nya ifkmalmo.se

Efter många om och men, hårt arbete och finslipning, är den nya versionen av ifkmalmo.se äntligen redo att presenteras för allmänheten.

Det är på många sätt en ny era som IFK Malmö Fotboll går in i. Mycket är nytt inom klubben och en del annat är på gång, men framför allt är vi i dag stolta över att kunna släppa en sprillans ny och modern hemsida. Helt klart värdig 2016.

Intendit har fått ge plats åt Limhamnsbaserade webbyrån Allfelt Group som skapat denna stilrena, och användarvänliga, kreation som också bjuder på en rad nyheter.

Bland höjdpunkterna märks.
* Comebacken för IFK Malmö TV. Knappt tio månader efter att satsningen fick läggas på is är vi tillbaka i en bättre skepnad. Det kommer att bli höjdpunkter från matcher, intervjuer både före och efter, samt kanske en och annan överraskning som ni får se vad det lider.
* Ett nytt kalendarium. Nu ska det tydligt gå att se när lagen spelar matcher och var. Vi bjuder därför på adresser och kartor till samtliga arenor. Plus lite annan matnyttig info.

Vi är även mycket glada över att ha kunnat knyta till oss en av de gulaste gulingarna i form av rutinerad sportjournalisten Stefan Hegenius. Snart 60-årige Hegenius smygstartade redan i höstas med en del skrivande, men ingår nu även i den fasta redaktionen.

På webb-TV-fronten förstärker Binaz Alic som kommer att stå för filmandet och redigerandet av våra inslag.

Och givetvis finns välbekante Michael Lindholm återigen med på ett hörn. Numera i rollen som statistik- och faktaansvarig. Av arbetsrelaterade skäl blir det dock inga egenproducerade texter i fortsättningen.

Redaktionen ber er uppmärksamma att en del äldre material inte är upplagt på den nya sajten. Ett medvetet val för att det ska vara korrekt information på sidan. Större delen av det gamla nyhetsarkivet kommer självklart att dyka upp vad det lider, liksom andra relevanta texter och bilder, medan vi bestämt oss för att plocka bort sådant som vi inte anser passa in och saknar historiskt värde.

Sist, men inte minst, vill vi gärna ha in era synpunkter om nya ifkmalmo.se. Så skicka ett mejl till info(a)ifkmalmo.se där ni skriver vad n tycker och tänker. Både ros och ris tas tacksamt emot.

Mycket nöje!

Vedran Medjedovic
Ordförande och ansvarig utgivare ifkmalmo.se