Bilvinnaren dras på onsdag

lott

Nu är det snart dags. På onsdag sker den efterlängtade dragningen i klubbens populära billotteri där en lycklig vinnare kan rulla i väg i en stentuff Renault Clio (värde 140 000 kronor), unikt framtagen för IFK Malmö Fotboll.

Vi hade först tänkt oss att dra vinnaren i lördags, men efter samråd med fritidsförvaltningens kontrollant kom vi fram till att onsdag 4 maj skulle vara ett mer lämpligt tillfälle. Och detta under pausen i division 2-mötet mellan IFK Malmö och Lindsdals IF.

Så lyssna noga efter speakerns instruktioner om exakt plats och tidpunkt.

Matchen har avspark klockan 19.00 på Malmö Stadion.

Samtidigt vill vi passa på att tacka vår nätverkspartner Bilia Jägersro som gjort denna utlottning möjlig.

Gula fotbollshälsningar
Styrelsen för IFK Malmö Fotboll