IFK Malmö TV söker reportrar

Skärmdump.

Så här såg det ut när nya ifkmalmo.se släpptes den 8 april.

För en knapp månad sedan gjorde IFK Malmö TV en storstilad comeback på nätet. Vi är dock fortfarande i inledningsskedet av vår satsning och behöver mer folk för att kunna leverera rörligt material i den utsträckningen som vi vill göra.

Därför har vi för avsikt att omgående utöka webb-TV-redaktionen med en eller flera reportrar. Du som söker måste känna dig bekväm vid att prata framför kameran, samt kunna ställa snabba och rappa frågor. Har du journalistisk erfarenhet är det bara ett plus.

Arbetet är tills vidare på ideell basis.

Låter det intressant? Skicka då genast ett mejl där du berättar lite grann om dig själv till info@ifkmalmo.se.

Med vänliga hälsningar
Redaktionen för IFK Malmö Media