U-laget tappade och föll

IFK Malmö

Flera sena återbud och bara tio man i 85 minuter. Då svarade IFK Malmös U-lag för en heroisk insats i fredagens träningsmatch mot division 4-klubben NK Croatia som dock kunde vända och vinna, 2-1 (0-1).

MATCHFAKTA

2017-03-24 19.00
Träningsmatch

NK Croatia – IFK Malmö U 2-1 (0-1)
Arena: Sorgenfri IP, konstgräs.
Publik: 30.
Domare: Uppgift saknas.
Mål: 0-1 (25) Saban Pehilj (straff), 1-1 (60) Spelare okänd, 2-1 (72) Spelare okänd.
Assist: 
Varningar, NK Croatia: Uppgift saknas.
Varningar, IFK Malmö:
Utvisningar, NK Croatia: Uppgift saknas.
Utvisningar, IFK Malmö:

Startelvan (4-4-2):  1. Albert Rosensköld – 8. Patrik Ingholt, 5. Philip Persson Lundgren (lk), 14. Lazar Dunjic, 2. Filip Gavran – 11. Ali Hasan, 6. Mohamed Rahmé, 4. Lucas D’Ambrosio, 20. Oguzcan Avci – 12. Saban Pehilj, 16. Kevin Bangoura Håkman. Avbytare: –

Ledare: Erhad Zekic (tränare), Paul Rosensköld (lagledare).

SÄRSKILDA NOTERINGAR

* 0-1-målet kom på straff efter att IFK Malmös  Saban Pehilj blivit fälld i minut 25. Han slog sedan själv in straffen.
* IFK Malmö-målvakten Kevin Bangoura Håkman inledde på topp, men skadade sig i minut 5 och tvingades därefter utgå. Eftersom det inte fanns någon avbytare fick man fullfölja matchen med endast tio spelare.

Sammanställt av: Michael Lindholm