Ytterligare en IFK Malmö-spelare har blivit uttagen i ett ungdomslandslag. Elias Olsson ingÄr i den trupp som P03-landslagets förbundskapten Roger Franzén tagit ut att representera Sverige i Portugal Development Tournament mellan 8 och 14 maj. 

Elias Ă€r Malmögrabb ut i fingerspetsarna och fostrad i Husie IF. Inför den hĂ€r sĂ€songen blev allsvenska Kalmar FF intresserat av honom och nu spelar 16-Ă„ringen division 2-fotboll i “di gule” innan gymnasiestudierna drar i gĂ„ng till hösten.

– Det Ă€r en fantastisk spelare som kan gĂ„ riktigt lĂ„ngt. Trots sin ringa Ă„lder visar han upp en otrolig mognad som ocksĂ„ bevisats hos oss under vĂ„ren,  sĂ€ger IFK:s trĂ€nare Nils-Erik “Nisse Bagare” Persson.

Sveriges P03-landslag spelar tre matcher under vistelsen i Portugal, Paraguay (10/5), Belgien (12/5) samt Portugal (14/5).

Redan förra Ă„ret blev Mikael Marques de Pombal Vivar uttagen i P01-landslaget. En extra krydda nĂ€r unga “gulingar” upptrĂ€der i blĂ„gula sammanhang.