Information om pressackreditering

Vy över Malmö Stadion sett från spelartunneln inför IFK Malmös match mot Varbergs GIF. Foto: Christoffer Borg Mattisson/Bildbyrån 2020

Representanter för media som vill bevaka IFK Malmö på plats måste ansöka om ackreditering inför varje hemmamatch i Ettan Södra.

Ansökan sker till pressackreditering@ifkmalmo.se senast 24 timmar före avspark i respektive match. Glöm inte att ange funktion (reporter, fotograf eller annat) samt uppdragsgivare. Vi förbehåller oss rätten att neka ackreditering.

Ingång sker genom vinterträdgården under Malmö Stadions södra läktare.

För närvarande kommer vi att spärra av varannan plats på pressläktaren på Malmö Stadion på grund av Folkhälsomyndighetens restriktioner med anledning av covid-19. På udda radnummer sitter man på platser med udda nummer och på jämna radnummer på platser med jämna nummer.

Välkommen!