Autogruppen
Autogruppen

IFK Malmös försäljnings- och marknadschef Robin Lundgren tillsammans med Autogruppens VD Mikael Schöld på företagets huvudkontor i Lund.

Autogruppen blir ny huvudpartner till IFK Malmö Fotboll. Autogruppens logotyp kommer bland annat att pryda framsidan på A-lagets matchtröjor under 2021 års säsong i Ettan.

Autogruppen Familjen är ett helägt familjeföretag som ägs till 100 procent av familjen Schöld. I koncernen finns företagen Autogruppen Lund, Autogruppen Helsingborg, Autogruppen Malmö samt AGMLHlease.

Autogruppen är auktoriserat för nio nybilsmärken, Peugeot, Citroen, DS, Opel, Alfa Romeo, Jeep, Fiat, Abarth och Fiat Professional.

Autogruppens VD Mikael Schöld om samarbetet:

– Det är mycket glädjande att vi i dag kan presentera vårt samarbete tillsammans med IFK Malmö Fotboll. Autogruppen bygger i dag på två bärande delar, där den ena är vår fantastiska nybilsförsäljning. Den andra delen är våra tjänster och produkter inom serviceverkstad och skadeverkstad där vi i dag är ett fullt auktoriserat skadecenter för alla bilmärken.

– I IFK Malmö har vi funnit en stark samarbetspartner. IFK Malmö är en klassisk fotbollsklubb som nu påbörjat en mycket spännande resa tillbaka till elitfotbollen. Då även ett mycket starkt affärsnätverk och affärsplattform nu byggs i klubben är jag övertygad om att vi kommer att kunna utveckla vårt eget produkterbjudande via IFK Malmö redan i dag men kanske framför allt på sikt. Vi ser verkligen fram emot att bli en aktiv partner i klubbens fortsatta utveckling.

IFK Malmö Fotbolls styrelseledamot samt försäljnings- och marknadschef Robin Lundgren om samarbetet:

– Att Autogruppen med Mikael Schöld i spetsen nu ingår ett avtal med IFK Malmö Fotboll på huvudpartnernivå visar att det hårda jobbet som påbörjats gällande IFK Malmös ombyggnad till en hållbar och framgångsrik bredd- och elitförening för framtiden börjar bära frukt. Vi ser ett antal intressanta samarbetsområden som vi nu kommer att utveckla och etablera framåt.

Målsättningen är att gemensamt skapa största möjliga affärsnytta för alla parter.

Vi hälsar Autogruppen varmt välkommen in i IFK Malmö-familjen!