IFK Malmö

Jan Strandberg, Per Harrysson och Roger Nilsson, tränare i IFK Malmö, har tagit ut truppen till lördagens seriematch borta mot Qviding FIF i Ettan Södra.

Matchen, som har avspark klockan 13.00, spelas på Valhalla IP plan 1.

Truppen: 1. Victor Ringdahl, 30. Merlin Nuhanovic – 2. Geronimo Balint, 4. Emil Johansson, 5. Philip Persson Lundgren, 6. André Strandberg,  7. Jakob Andersson, 9. Besnik Rustemaj, 10. Kofi Yeboah Addae, 11. Emil Jönsson, 13. Victor Sköld, 14. Granit Stagova, 16. Luka Petrovic, 17. Jesper Rindmo, 18. Aron Már Brynjarsson, 21. Martin Johansson (lk), 22. Viktor Ekblom, 23. Gustav Hillstedt. Ledare: Jan Strandberg (tränare), Per Harrysson (tränare), Roger Nilsson (tränare), Mats Einbjörn (lagledare), Ingemar Janmarker (materialförvaltare).

FOTNOT. Truppen har samling klockan 07.20 i klubblokalen på Malmö Stadion.