IFK Malmö
Jan Strandberg, Per Harrysson och Roger Nilsson, tränare i IFK Malmö, har tagit ut truppen till lördagens träningsmatch borta mot division 3-klubben Veberöds AIF. 

Matchen, som har avspark klockan 12.30, spelas på Svalebo.

Truppen: 1. Victor Ringdahl, 30. Caesar Holmgren Kerwall – 2. Linus Lundqvist Felgenau,  3. Elliot Lindquist Nilsson, 4. Robin Fors, 5. Philip Persson Lundgren, 7. Dennis Rickbo, 8. Raslan Al Kurdi, 9. Saban Pehilj, 10. Ilir Tahiri, 11. Oskar Zubac, 15. Henrik Ahlberg (lk), 17. Omar Khattab, 18. Igor Arsenijevic, 19. Massab Khattab, 20. Jonathan Ahlbäck Ikonen, 21. Martin Johansson, 94. Elliot Sandström. Ledare: Jan Strandberg (tränare), Per Harrysson (tränare), Roger Nilsson (tränare), Fredrik Rundgren (lagledare), Leif Nilsson (målvaktstränare).

FOTNOT. Truppen har samling klockan 10.30 klubblokalen på Malmö Stadion.