,

IFK Malmös affärsnätverk levererar resultat

Allpipe + Simplify + IFK Malmö = affärer.

Allpipe och Simplify har lärt känna varandra och fått kontakt genom nätverket där företagen också har fått presentera varandras organisation och affärsområde.

Axel Ljungkrantz, Key Account Manager på Simplify:

– Vi hamnade bredvid varandra på bowlingträffen där vi lärde känna varandra bättre och Kenny [Mirheden] på Allpipe var direkt tydlig med att man hade behov av våra tjänster och undrade om jag kunde hjälpa till. Vi bestämde att jag skulle besöka Allpipe för att analysera behovet på plats och se om vi kunde hitta en smidig och bra lösning för båda parter.

Behovet var tydligt, Allpipe behövde en smidigare, effektivare och kvalitativ dokumenthantering för företagets löpande utskrifter, kopiering och skanning. Det skulle vara en driftsäker lösning med inkluderande service, support samt förbrukningsmaterial.

– Jag förklarade hur Simplifys funktionsavtal fungerar, där man som kund hyr funktionen och får allt inkluderat som tjänst. Bland annat inkluderar detta leverans och installation samt automatisk löpande leverans av toner. Simplify och Allpipe tittade också gemensamt på nuvarande lösning samt löpande kostnader och kunde snabbt konstatera att Simplify kunde leverera både en både bättre och smidigare lösning och produkt samtidigt som Allpipe även kunde spara en hel del pengar.

Simplify var också väldigt tydligt med att en del av pengarna denna affär genererar går direkt tillbaka till IFK Malmö som ”kickback”.

Kenny Mirheden, vd på Allpipe:

– Simplify har varit en dröm att jobba med, väldigt tydligt, seriöst och proffsigt från start till mål. Leveransen var dessutom smidig och snabb, helt enkelt en mycket snyggt skött affär.

Robin Lundgren, försäljnings- och marknadschef i IFK Malmö:

– Det är naturligtvis med stor stolthet och glädje jag kan konstatera att nätverket jag personligen byggt och fortsätter bygga nu börjar visa konkreta resultat. Detta är ju fantastiskt både för företagen som medverkar i nätverket samt för IFK Malmö som klubb då en del av dessa pengar dessa affärer genererar går direkt tillbaka in i vår ständigt växande verksamhet på både senior- och ungdomssidan.

Intresset för vårt nätverk är jättestort vilket ju inte är ett dugg förvånande egentligen då detta nätverk verkligen bygger på att göra bra affärer med varandra och samtidigt ha jäkligt kul tillsammans.

IFK Malmö gratulerar både Allpipe och Simplify till en härligt välskött affär samtidigt som vi naturligtvis också tackar för det generösa bidraget och stödet till vår fina förening.