IFK Malmös nätverksträff på The White Oak. Foto: Christian Christensen (bild 1) & Robin Lundgren (bild 2)

Det var en fantastisk uppslutning, energi och glädje då IFK Malmö Fotbolls affärsnätverk Gula Nätverket träffades tidigare i veckan. Denna gång sågs man på restaurang The White Oak på Drottninggatan 1 och avnjöt en bättre lunch.

Förutom några ord av undertecknad kring statusen i IFK Malmö i dag och om framtiden fick de närvarande förmånen att lyssna på Peter Sterner, ägare av The White Oak och Big Bowl, samt eminente Christoffer Persson, vd på Malmö Cityfastigheter. Båda berättade med stor passion om deras respektive verksamheter.

Träffen avslutades med första upplagan av Malmömästerskapet i nätverksbowling nere på Big Bowl med fina priser.

Stort grattis till A-lagets Jesper Rindmo på Våningen & Villan Fastighetsförmedling som tog hem herrklassen samt Aniko Schöld på Autogruppen som vann damklassen i imponerande stil.