Inför Hammenhögs IF – Håkanstorp/IFK Malmö

Den rätta inställningen i division 3-klubben Håkanstorp/IFK Malmö var tillbaka i förra helgens segermatch mot Team Sandby IF. Och den krävs igen i lördagens bortamatch där seriens försvarsstarkaste lag, Hammenhögs IF, står för motståndet.

Matchen, som spelas på Hamondavallen, har avspark klockan 15:30.

Truppen: Linda Carlsson, Maria Johansson – Nina Ericsson, Carina Björkqvist, Emma Dahlstrand, Linda Sköldeborn, Linda Green, Veronica Hansson, Hanna Nilsson, Jenny Malmström, Linn Olsson, Ida Rahn Johansen, Nathali Persson, Hanna Svendsen, Jenny Simonsson.

Aktuellt: Försvararen Hanna Svendsen var uttagen till förra helgens match mot Team Sandby IF, men fick i sista stund lämna återbud på grund av sjukdom. Hon har nu tillfrisknat och kan därmed spela mot Hammenhögs IF.