Inför Skurups AIF – Håkanstorp/IFK Malmö

På fredagen ska det avgöras om trean Håkanstorp/IFK Malmö blir att räkna med i division 3 Södras kvalstrid även framöver. Då möter "di gule" tvåan Skurups AIF som är en poäng före i tabellen och dessutom har en match mindre spelad.

Matchen, som spelas på Skurups IP, har avspark klockan 18:30.

Truppen: Linda Carlsson – Hanna Svendsen, Linda Sköldeborn, Nina Ericsson, Emma Dahlstrand, Veronica Hansson, Anette Palm, Hanna Nilsson, Lina Ericsson, Carina Björkqvist, Nathali Persson, Jenny Bohlin, Linda Green, Jenny Simonsson, Ida Rahn Johansen, Linn Olsson.

Erling Nilsson, tränare i IFK Malmö: Efter att ha vunnit de tre första höstmatcherna så blir fredagens bortamatch mot tabelltvåan, Skurups AIF, som alltså innehar den åtråvärda kvalplatsen, ett bra test på vår kvalité.

Skurup är ett stabilt topplag som är välorganiserat och har ett bra anfallsspel. Ett lag som jag har stor respekt för. Vi vet att det är vinst som gäller om vi vill vara med och kämpa om kvalplatsen.

Som alltid är jag optimist och vi åker till Skurup för att försöka vinna fredagens match.