Förslag till seriesammansättning

IFK Malmö

En första sammansättning av förbundsserierna 2015, däribland division 2 Södra Götaland med IFK Malmö, har gått ut på remiss från Svenska Fotbollförbundet. Serierna kommer slutligen att fastställas vid representantskapsmötet den 28 november.

De föreningar som har några synpunkter på förslaget ska lämna dessa till berört distriktsförbund för vidarebefordran senast den 12 november.

Division 2 Södra Götaland: Asarums IF FK (ÖG), BW90 IF (ÖG), FC Rosengård 1917 (ÖG), FK Karlskrona (ÖG), Hässleholms IF (ÖG), IFK Berga (ÖG), IFK Hässleholm (3), IFK Malmö (3 kv), KSF Prespa Birlik (ÖG), Kvarnby IK (ÖG), Lindsdals IF (ÖG), Nosaby IF (ÖG), Torns IF (VG), Österlen FF (3).

FOTNOT. Serietillhörighet 2014 inom parentes. VG = division 2 Västra Götaland och ÖG = division 2 Östra Götaland.

Dokument: Remissförslaget i sin helhet.
Dokument: Kartor division 2 herrar.