Här är IFK Malmös motståndare 2019

IFK Malmö

Svenska Fotbollförbundets styrelse fastställde i förra veckan sammansättningen för division 1- och division 2-serierna 2019. Och några ytterligare förändringar i division 2 Västra Götaland, serien som IFK Malmö tillhör, blev det inte.

Assyriska BK och Qviding FIF var Göteborgslagen som till sist placerades i Västra Götaland medan Sävedalens IF och Torslanda IK hamnade i Norra Götaland.

Division 2 Västra Götaland: Assyriska BK (VG), BK Olympic (VG), Eslövs BK (3), FC Rosengård 1917 (VG), Hittarps IK (VG), IFK Malmö (VG), IS Halmia (VG), KSF Prespa Birlik (VG), Onsala BK (3), Qviding FIF (3), Stafsinge IF (3 kval), Ullareds IK (VG), Vinbergs IF (VG), Ängelholms FF (1).

Serietillhörighet 2018 inom parentes. VG = division 2 Västra Götaland

Dokument: Definitiv seriesammansättning
Dokument:
Kartor division 2