Förslag till seriesammansättning

IFK Malmö

En första sammansättning av Ettan 2021, däribland Ettan Södra med IFK Malmö, har gått ut på remiss från Svenska Fotbollförbundet. Serierna kommer slutligen att fastställas av förbundsstyrelsen den 22 december.

De föreningar som har synpunkter på förslaget ska kontakta berört distriktsförbund för diskussion senast 18 december.

Ettan Södra: Assyriska Turabdin IK, FC Linköping City, FC Trollhättan, IFK Malmö (2), Lindome GIF, Ljungskile SK (SE), Lunds BK, Oskarshamns AIK, Qviding FIF, Skövde AIK, Torns IF, Tvååkers IF, Utsiktens BK, Vänersborgs IF (2), Åtvidabergs FF (2)*, Österlen FF (2).

Serietillhörighet 2020 inom parentes. SE = Superettan och 2 = division 2.

*Pågående ärende i Överklagandenämnden.

Dokument: Remissförslaget i sin helhet
Dokument: Kartor Ettan