Förslag till seriesammansättning

IFK Malmö

En första sammansättning av förbundsserierna 2018, däribland division 2 Västra Götaland med IFK Malmö, har gått ut på remiss från Svenska Fotbollförbundet. Serierna kommer slutligen att fastställas vid representantskapsmötet den 1 december.

De föreningar som har några synpunkter på förslaget ska lämna dessa till berört distriktsförbund för vidarebefordran senast 22 november.

Division 2 Västra Götaland: BK Olympic (3 kval), FC Rosengård 1917 (1), Hittarps IK (VG), Högaborgs BK (3), IFK Malmö (ÖG), IS Halmia (VG), KSF Prespa Birlik (ÖG), Kvarnby IK (ÖG), Ullareds IK (VG), Varbergs GIF (VG), Vinbergs IF (VG) + tre Göteborgslag av Assyriska BK (1), Hisingsbacka FC (3), Lindome GIF (VG), Sävedalens IF (VG) och Torslanda IK (VG).

Serietillhörighet 2017 inom parentes. VG = division 2 Västra Götaland och ÖG = division 2 Östra Götaland.

Dokument: Remissförslaget i sin helhet
Dokument:
Kartor division 2