Här är IFK Malmös motståndare 2020

IFK Malmö

Svenska Fotbollförbundets styrelse fastställde i förra veckan sammansättningen för division 1- och division 2-serierna 2020. Och några ytterligare förändringar i division 2 Västra Götaland, serien som IFK Malmö tillhör, blev det inte.

Assyriska BK och Västra Frölunda IF var Göteborgslagen som till sist placerades i Västra Götaland medan Ahlafors IF och Sävedalens IF hamnade i Norra Götaland.

Division 2 Västra Götaland: Assyriska BK (VG), BK Olympic (VG), Eslövs BK (VG), FC Rosengård 1917 (VG), IF Limhamn Bunkeflo (3), IFK Malmö (VG), IS Halmia (VG), KSF Prespa Birlik (VG), Onsala BK (VG), Ullareds IK (VG), Varbergs GIF FK (3), Vinbergs IF (VG), Västra Frölunda IF (3), Ängelholms FF (VG).

Serietillhörighet 2019 inom parentes. VG = division 2 Västra Götaland.

Dokument: Definitiv seriesammansättning
Dokument:
Kartor division 2