Inför U19 – Kulladals FF

IFK Malmö

Bara nio dagar kvar till julafton, men ännu inte är det inte tal om någon vila för IFK Malmös U19. På lördagen väntar träningsmatch hemma mot Kulladals FF:s juniorer.

Vi kommer till spel med det absolut starkaste laget inklusive några nyförvärv som får chansen att göra debut i gul tröja. Den här gången har jag valt att köra med en offensiv 4-3-3-uppställning och ska bli intressant att se hur nytillskotten presterar.

Jag är övertygad om att killarna går ut och gör en bra match mot ett skickligt Kulladals FF. Vi får verkligen bekänna färg och det krävs hundra procent för att inte förlora.

Senast presterade vi mycket bra första 30 minuterna, men därefter tappade vi vårt spel och fick nöja oss med en 3-2-seger över Staffanstorp United FC. Något som definitivt inte får hända i dag och vill att det som vi praktiserat på träningarna även ska synas i matchsituationer.

Matchen, som har avspark klockan 13.00, spelas på Malmö Stadion plan 9.

Startelvan (4-3-3): 30. Arber Metaj – 2. Arman Ibishi, 5. Hashim Hashim, 13. Giovanni Allende Opazo, 94. Al-Saiaf Hamdi Abudaff – 16. Jones Marecaldi, 19. Mirnes Malkoc, 8. Florent Konjuhi (lk) – 10. Ali Fakhro, 21. Mozamel Hamid, 11. Jusuf Qoku. Avbytare: 9. Jonathan Ovenberger, 17. Khalid Gad Elhak, 23. Amin Hassan Ahmed, 1. Ali Alhassan (målvakt). Ledare: Samir Alija (tränare), Fredrik Rundgren (assisterande tränare), Arber Uka (assisterande tränare).

FOTNOT. Truppen har samling klockan 11.30 i klubblokalen på Malmö Stadion.