Förslag till seriesammansättning

IFK Malmö

En första sammansättning av förbundsserierna 2020, däribland division 2 Västra Götaland med IFK Malmö, har gått ut på remiss från Svenska Fotbollförbundet. Serierna kommer slutligen att fastställas av förbundsstyrelsen den 22 november.

De föreningar som har några synpunkter på förslaget ska lämna dessa till berört distriktsförbund för vidarebefordran senast 18 november.

Division 2 Västra Götaland: BK Olympic (VG), Eslövs BK (VG), FC Rosengård 1917 (VG), IF Limhamn Bunkeflo (3), IFK Malmö (VG), IS Halmia (VG), KSF Prespa Birlik (VG), Onsala BK (VG), Ullareds IK (VG), Varbergs GIF FK (3), Vinbergs IF (VG), Ängelholms FF (VG) + två Göteborgslag av Ahlafors IF (3), Assyriska BK (VG), Sävedalens IF (NG) och Västra Frölunda IF (3).

Serietillhörighet 2019 inom parentes. VG = division 2 Västra Götaland och NG = division 2 Norra Götaland.

Dokument: Remissförslaget i sin helhet
Dokument:
Kartor division 2