, ,

Här är IFK Malmös motståndare 2023

IFK Malmö är återigen nere i landets fjärde högsta serie efter två säsonger i Ettan Södra och i fredags fastställde Svenska Fotbollförbundets representantskapsmöte vilka 13 lag som kommer att göra ”di gule” sällskap i division 2 Södra Götaland. 

De nya lagen i 2023 års serie är IFK Malmö, som har degraderats från Ettan Södra, samt uppflyttade IFK Simrishamn, IFK Trelleborg FK och VMA IK.

Övriga lag tillhörde serien 2022.

Division 2 Södra Götaland: FBK Balkan, FC Rosengård 1917, FK Karlskrona, Hässleholms IF, IFK Berga, IFK Hässleholm, IFK Malmö (1), IFK Simrishamn (3), IFK Trelleborg FK (3) Kristianstad FC, Nosaby IF, Räppe GoIF, VMA IK (3), Österlen FF.

Serietillhörighet 2022 inom parentes.

Dokument: Definitiv seriesammansättning
Dokument: Kartor division 2