Inför IFK Malmö – BK Olympic

IFK Malmö

IFK Malmö fortsätter att varva träningsmatcher med tävlingsmatcher i upplägget inför seriestarten. På lördagen kommer BK Olympic på besök för drabbning i Malmömästerskapets fjärde omgång.

– Ännu en svår match väntar och det ska bli intressant att se hur vi står oss mot ett av förra årets topplag i tvåan, konstaterar Roger Nilsson, en av tre tränare i ”di gule”. 

I grupp 1 har IFK hittills besegrat Malmö City FC med 7-1 och åkt på en 2-4-förlust mot IF Limhamn Bunkeflo. Två av fem lag går vidare från gruppen som LB07 leder före FBK Balkan. Båda står på sex poäng.

Olympic har kammat noll i sina tre MM-matcher och är redan borta från kampen om avancemang.

– Vi höjde oss rejält i mötet med Prespa Birlik och ska göra vad vi kan för att upprepa den bedriften samt förhoppningsvis ta ännu ett steg i rätt riktning. Träningarna har varit bra under veckan och vi kommer väl förberedda, säger Nilsson. 

MATCHGUIDE

Avspark: 13.00.

Arena: Malmö Stadion plan 9, konstgräs.

Domare: Faruk Halilovic, Malmö, Salah Aziz, Malmö, Blerim Miftari, Malmö.

Truppen: 1. Victor Ringdahl –  3. Elliot Lindquist Nilsson, 4. Robin Fors, 5. Philip Persson Lundgren, 6. Emil Johansson, 7. Dennis Rickbo, 8. Raslan Al Kurdi (lk), 9. Saban Pehilj, 10. Ilir Tahiri, 11. Oskar Zubac, 12. Martin Johansson, 15. Henrik Ahlberg, 17. Omar Khattab, 18. Igor Arsenijevic, 19. Massab Khattab, 20. Jonathan Ahlbäck Ikonen. Ledare: Jan Strandberg (tränare), Per Harrysson (tränare), Roger Nilsson (tränare), Fredrik Rundgren (lagledare).

Indisponibla:

FOTNOT. Truppen har samling klockan 11.30 i klubblokalen på Malmö Stadion.