IFK Malmö

På lördagen tar IFK Malmö emot Torns IF. Stångbylaget går nu in på sin tredje säsong i division 1 där man slutade femma 2018 och tolva 2019. 

Två bekantingar från “di gule” finns numera hos Torn, nämligen Noor Zadran och Victor Sköld.

– Det här kommer att bli en bra värdemätare för att se var vi står i dag. För att lyckas mot Torn krävs det att vi står upp fysiskt och håller organisationen såväl defensivt som offensivt i 90 minuter, säger Roger Nilsson, tränare i IFK Malmö.

MATCHGUIDE

Avspark: 13.00.

Arena: Malmö Stadion plan 9, konstgräs.

Domare: Oscar Johnson, Lund, Johan Hansen Ölmedal, Lund, Åsa Olsson, Staffanstorp.

Truppen: 1. Victor Ringdahl – 2. Dardan Aliti, 3. Elliot Lindquist Nilsson, 4. Robin Fors, 5. Philip Persson Lundgren, 6. Emil Johansson, 7. Dennis Rickbo, 9. Saban Pehilj, 10. Ilir Tahiri, 11. Oskar Zubac, 15. Henrik Ahlberg, 16. Albin Sjöstrand Bjurnemark, 17. Omar Khattab, 18. Igor Arsenijevic, 19. Massab Khattab, 20. Jonathan Ahlbäck Ikonen, 21. Martin Johansson (lk), 94. Elliot Sandström. Ledare: Jan Strandberg (tränare), Per Harrysson (tränare), Roger Nilsson (tränare), Fredrik Rundgren (lagledare).

Indisponibla: –

FOTNOT. Truppen har samling klockan 11.30 i klubblokalen på Malmö Stadion.