Inför Hässleholms IF – IFK Malmö

IFK Malmö

Under fredagen åker IFK Malmös manskap till Hässleholm för fortsatta förberedelser inför seriestarten den 8 augusti.  På Österås IP väntar ett möte med HIF, vilket är namnet som Hässleholms IF är känt som i Göingemetropolen.

– Det här blir ännu en bra värdemätare för att få en bekräftelse var vi står och ska vidareutveckla det vi gjorde förra helgen, säger Roger Nilsson, en av tre tränare i ”di gule”.

– Vi vill få kontinuitet i det vi gör, till exempel att få se samma arbetsinsats och behålla fokuset i försvarsspelet. Därför ser vi det som en seriematch, vi måste ha den inställningen.

Hässleholms IF har legat i division 2 sedan 2013. I fjol kom laget på tionde plats. 2017 mötte de två lagen varandra, mötet i Hässleholm slutade med hemmaseger, 2-1, och mötet på Malmö Stadion med bortaseger 3-2.

MATCHGUIDE

Avspark: 19.00.

Arena: Österås IP A-plan.

Domare: Mohamed Rachid, Helsingborg, Dennis Henriksson, Helsingborg, Robin Lindecrantz, Åstorp.

Truppen: 30. Nikola Delibasic – 2. Linus Lundqvist Felgenau, 3. Gani Bunjaku, 5. Philip Persson Lundgren, 6. Emil Johansson, 7. Dennis Rickbo, 9. Oliver Bech, 10. Ilir Tahiri, 12. Elliot Sandström, 14. Sandro Nalic, 15. Henrik Ahlberg, 16. Albin Sjöstrand Bjurnemark, 18. Igor Arsenijevic, 20. Jonathan Ahlbäck Ikonen, 21. Martin Johansson (lk), 23. Dardan Aliti, 24. Hugo Jönsson, 25. Carl Puumalainen. Ledare: Jan Strandberg (tränare), Per Harrysson (tränare), Roger Nilsson (tränare), Fredrik Rundgren (lagledare).

Indisponibla: –

FOTNOT. Truppen har samling klockan 16.15 i klubblokalen på Malmö Stadion alternativt 17.30 på Österås IP.