IFK Malmö

IFK Malmö åker på fredagskvällen till Ekevalla för att möta Eslövs BK i den andra matchen i division 2 Västra Götaland.

– Ännu en tuff match väntar och vi är inställda på att möta ett aggressivt och hungrigt Eslöv. Från vårt håll kommer det att krävas ännu en liknande urladdning likt den mot Prespa Birlik senast där vi verkligen jobbade som ett lag och aldrig vek ner oss, säger tränaren Roger Nilsson.

– Segern mot Prespa har gett oss ytterligare självförtroende och truppen från den matchen är intakt. Vi kommer att göra allt vi kan för att ta med oss tre poäng till Malmö.

Eslövs BK har börjat seriespelet med en oavgjord och en förlust. ”Di gule” vann sin hittills enda seriematch mot Prespa Birlik med 1-0.

Genrepet, som spelades mot Ifö Bromölla IF slutade 0–0 vilket alltså innebär att IFK Malmö kan bygga vidare på två matcher utan insläppt mål. Och för den delen, ska man vara noga med minuterna utan insläppta mål så kan sista timmen från Nosabymatchen också räknas in.

MATCHGUIDE

Avspark: 19.00.

Arena: Ekevalla IP A-plan.

Domare: Ivan Prgomet, Lund, Johan Hansen Ölmedal, Lund, Andreas Falk, Klågerup.

Följ matchen: Svenska Fotbollförbundets livescore.

Truppen: 1. Victor Ringdahl, 30. Nikola Delibasic – 3. Elliot Lindquist Nilsson, 4. Robin Fors, 5. Philip Persson Lundgren, 6. Emil Johansson, 7. Dennis Rickbo, 10. Ilir Tahiri, 11. Oskar Zubac, 12. Elliot Sandström, 14. Sandro Nalic, 15. Henrik Ahlberg, 16. Albin Sjöstrand Bjurnemark, 18. Igor Arsenijevic, 20. Jonathan Ahlbäck Ikonen, 21. Martin Johansson (lk),  24. Luka Petrovic, 25. Carl Puumalainen. Ledare: Jan Strandberg (tränare), Per Harrysson (tränare), Roger Nilsson (tränare), Fredrik Rundgren (lagledare), Thomas Klintberg (massör).

Indisponibla: –

FOTNOT. Truppen har samling klockan 17.30 på Ekevalla IP.