IFK Malmö

Här kommer en något modifierad version av det brev som mejlades ut till medlemmarna under kvällen den 23 december. 

Kära IFK-anhängare

Vi i styrelsen vill tacka för ert stöd under 2020. Detta på en och samma gång märkliga och, för IFK Malmö, framgångsrika år och hoppas att ni även vill vara medlemmar 2021. Stödet behövs för att fortsatt kunna utvecklas och göra klubben så stark som det över huvud taget är möjligt.

Det kan konstateras att IFK Malmö blir en allt starkare förening. Allt fler ungdomar väljer att spela i vår gula tröja. Vi har under året haft nöjet att få se cirka 120 barn upp till 14 år träna och spela med oss. Det är med stor glädje vi skapar möjligheter för barnen att göra så och vi vet att vi därmed gör en bra insats dels för Malmös bästa, dels för det enskilda barnet.

Under senvintern startade vi ett juniorlag, kallat U19, och det laget gjorde mycket bra ifrån sig i seriespelet. En förstaplacering i division 3 blev placeringen efter att man lyckats vinna samtliga matcher. Efter seriespelets avslutande har vi glädjande nog märkt att många spelare söker sig till detta lag så det finns all anledning att tro på ett bra 2021 för denna grupp. Vi hyser stora förhoppningar om att detta lag ska kunna utvecklas till att snart kunna släppa ifrån sig spelare till vårt seniorlag.

Nämnas kan också att vi detta sista kvartal skapat ett U17-lag som till dags dato har 27 spelare i truppen.

Som bekant så lyckades våra seniorer vinna sin serie. Avancemanget till Ettan var en stark bedrift av det, till stora delar nya, manskapet. Med seriesegern är IFK Malmö tillbaka på den nivån i det svenska seriesystemet som lämnades för ett dussin år sedan och kan obestridligen kalla sig för Malmös nummer två sett till herrlagens rangordning.

Det har tidigare gått ut en e-postavisering om medlemskap för 2021, där medlemskapet betecknades som stödmedlemskap. För tydlighetens skull vill vi betona att det är samma sak.

Smidigast är att göra er betalning, om det inte redan är gjort, via länken som skickats ut. Det går att då att välja mellan att betala med kort eller faktura. Kostnaden är 400 kronor. En administrationsavgift på 29 kronor tillkommer för att täcka transaktionskostnaderna och de nya automatiserade funktionerna som frigör många timmar för vår personal. Om ni väljer fakturaalternativet gäller inbetalning senast 14 dagar efter att ni klickat i det alternativet. I annat fall kommer betaltjänstleverantören Billmate, som SportAdmin samarbetar med, ta ut en förseningsavgift på 60 kronor.

Om ni inte har fått aviseringen eller utskicket beror det på att klubben saknar er aktuella e-postadress. Skicka i sådana fall ett mejl med adressen till medlem@ifkmalmo.se. Tänk också på att meddela om ni flyttar eller byter telefonnummer.

Som sagt, vi hoppas att alla ni som läser detta vill vara medlemmar i IFK Malmö och därmed vara med på vår framgångsrika fotbollsresa!

God jul och gott nytt år till er alla!

Styrelsen i IFK Malmö Fotboll