IFK Malmö

Jan Strandberg, Per Harrysson och Roger Nilsson, tränare i IFK Malmö, har tagit ut truppen till söndagens träningsmatch borta mot Ettandegraderade Dalkurd FF.

Matchen, som har avspark klockan 12.00, spelas på Örebäcksvallen plan 3.

Truppen: 1. Victor Ringdahl, 30. Emilio Hidalgo Olsson – 2. Geronimo Balint, 3. Elliot Lindquist Nilsson, 4. André Strandberg, 6. Emil Johansson, 7. Jakob Andersson, 9. Besnik Rustemaj, 10. Kofi Yeboah Addae, 11. Emil Jönsson, 12. Victor Sköld, 15. Henrik Ahlberg (lk), 16. Luka Petrovic, 17. Jesper Rindmo, 18. Aron Már Brynjarsson, 20. Jonathan Ahlbäck Ikonen, 28. Jacob Christiansen. Ledare: Jan Strandberg (tränare), Per Harrysson (tränare), Roger Nilsson (tränare), Mats Einbjörn (lagledare), Leif Nilsson (målvaktstränare).

FOTNOT. Truppen har samling klockan 09.00 i klubblokalen på Malmö Stadion.