IFK Malmö

Jan Strandberg, Per Harrysson och Roger Nilsson, tränare i IFK Malmö, har tagit ut truppen till söndagens träningsmatch hemma mot Ettankonkurrenten Lunds BK.

Matchen, som har avspark klockan 14.00, spelas på Limhamns IP plan 1.

Truppen: 1. Victor Ringdahl, 30. Dennis Jürs – 2. Geronimo Balint, 3. Elliot Lindquist Nilsson, 4. André Strandberg, 6. Emil Johansson, 7. Jakob Andersson, 9. Besnik Rustemaj, 10. Kofi Yeboah Addae, 11. Emil Jönsson, 12. Victor Sköld, 15. Henrik Ahlberg, 16. Luka Petrovic, 17. Jesper Rindmo, 19. Granit Stagova, 21. Martin Johansson (lk), 23. Viktor Ekblom, 25. Stephen Lawless. Ledare: Jan Strandberg (tränare), Per Harrysson (tränare), Roger Nilsson (tränare), Mats Einbjörn (lagledare).

FOTNOT. Truppen har samling klockan 12.00 i klubblokalen på Malmö Stadion.